HomeNieuwsEntertainmentPhaedra Hoste openhartig over doodsbedreigingen: "Ik laat me door niemand het zwijgen...

Phaedra Hoste openhartig over doodsbedreigingen: “Ik laat me door niemand het zwijgen opleggen!”

Na lange tijd laat Phaedra Hoste (48) in een interview nog eens van zich horen.

Het Vlaamse ex-topmodel praat in ‘Dag Allemaal’ onder meer over haar band met de media, de liefde, racisme én doodsbedreigingen.

Hoste laat weten dat ze op haar strepen staat. Maar dat wordt haar blijkbaar niet altijd in dank afgenomen. En dan drukken we ons nog zacht uit. “Ik doe dat niet om aandacht te trekken, maar om mijn mening te uiten. Als er iemand onrecht aangedaan wordt, roer ik me”, aldus Phaedra.

“Ik heb zelfs doodsbedreigingen gekregen. Vind je dat nog normaal? En de politie doet daar niets mee”, gaat ze verder. Gelukkig laat Phaedra zich daardoor niet uit haar lood slaan. “Ik laat me door niemand het zwijgen opleggen… Als mijn mening je niet aanstaat, volg me dan niet (op sociale media, red.). Zo simpel is het”, gaat ze verder.

Ook is ze het ‘écht beu’ dat ze het verwijt krijgt racistisch en rechts te zijn. “Die stempel wordt wel dikwijls ten onrechte bovengehaald. Je krijgt ‘m opgeplakt als je een mening hebt. Ik ben niet links, maar ook niet rechts. Ik zit eerder tussenin, ik volg mijn hart. En racistisch? Ik heb het altijd opgenomen voor wie gepest werd, van welke cultuur dan ook”, klinkt het.

Foto: Instagram @phaedrahoste – Bron: ‘Dag Allemaal’

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels