HomeNieuwsEntertainmentParis Hilton slachtoffer van hacking

Paris Hilton slachtoffer van hacking

Hotelerfgename Paris Hilton is het slachtoffer geworden van computerhacking. Een Armeense dievegge ging er niet alleen vandoor met een pak geld, maar ook met enkele stoute foto’s van haar. 

Maar liefst twee jaar lang kon hacker Paytsar Bkhchadzhyan haar gang gaan op de computer van Paris Hilton. De computercrimineel kocht in 2015 voor 40.000 dollar aan ‘New Year’s Eve’-tickets in het Hollywood’s Roosevelt Hotel. Bkhchadzhyan bleef ook na die ene nacht doorgaan met haar plan. Zo chanteerde ze de assistent van Paris Hilton om 80.000 over te maken naar haar account. Volgens de rechtbank zouden er ook naaktfoto’s van Hilton ontvreemd zijn.

Familie 

De politie slaagde er pas in 2017 in om de oplichtster te vatten. Uit een officieel onderzoek bleek ook dat zusje Nicky en vader Rick gehackt waren door de computercrimineel. De rechtbank van Los Angeles heeft Bkhchadzhyan ondertussen overgebracht naar de gevangenis. De openbare aanklager heeft een celstraf van 57 maanden geëist, plus 3 jaar onder toezicht en een schadevergoeding van 318.000 dollar.

Het bericht Paris Hilton slachtoffer van hacking verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels