HomeNieuwsEntertainmentKhloé Kardashian vergeeft overspelige Tristan Thompson

Khloé Kardashian vergeeft overspelige Tristan Thompson

Fans van Khloé Kardashian hadden het niet zien aankomen, maar de reality-ster zou Tristan Thompson dan toch vergeven hebben na zijn overspel. Het bedrog kwam aan het licht nadat er pikante filmpjes opdoken van basketbalspeler. 

Amper een maand nadat het nieuws bekend raakte dat Tristan Thompson de hoogzwangere Khloé Kardashian had bedrogen tijdens een nachtje uit, is het weer koek en ei tussen de twee. Volgens US Weekly zijn de plooien gladgestreken en wil ze zich nu concentreren op hun gezinsleven. Ingewijden zeggen dat Khloé voluit achter Tristan staat en ze het gevoel heeft dat de hele wereld tegen hem is. Toch zijn vrienden en familie het niet eens met haar beslissing. Ze vrezen dat de NBA-ster weer gauw in zijn oude gewoonten zal hervallen.

Ellen Degeneres 

De anderen leden van de beroemde reality-klan hebben zich al uitgesproken over de hele situatie en het is duidelijk dat ze 100% achter Khloé staan. In een interview met talkshowhost Ellen Degeneres vertelde Kim Kardashian dat ze zijn gedrag gewoon fucked up vindt. Mama Kris is dan weer verrast door het schandaal. Toch hebben ze ook een positieve boodschap die ze willen meegeven: wij zijn enorm trots op Khloé en ze is een geweldige moeder.

Het bericht Khloé Kardashian vergeeft overspelige Tristan Thompson verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels