HomeNieuwsEntertainmentParis Hilton doet gooi naar nieuwe job: president van de VS

Paris Hilton doet gooi naar nieuwe job: president van de VS

Iets na de eeuwwisseling was Paris Hilton werkelijk overal te zien, denk maar aan ‘1 Night in Paris’ en de realityserie ‘The Simple Life’. Ondertussen is ze wat van de radar verdwenen. Waar de blonde diva zich tegenwoordig mee bezighoudt? Zich voorbereiden op het presidentschap, zo blijkt.

De voormalige bestie van Nicole Richie en Kim Kardashian overweegt blijkbaar een spannende carrièrewending. Op Twitter laat Paris Hilton immers weten dat ze Donald Trump wil vervangen als president van de Verenigde Staten.

#ParisForPresident

Om haar uitspraak te staven, postte de Amerikaanse blondine een foto, waarop ze in een witte jas en roze glitterbh én met haar chihuahua achter het presidentiële katheder staat. De bijhorende hashtags #MakeAmericaHotAgain en #ParisForPresident spreken voor zich. Tegelijk belooft ze om het Witte Huis roze te verven en schept ze meteen duidelijkheid over haar politieke visie. “Waterboarding is een marteling en de opwarming van de aarde is niet hot!”, klinkt het nog.

Het is natuurlijk maar de vraag hoe serieus Paris Hilton écht is, en of de Amerikanen zitten te wachten op haar als president.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels