HomeNieuwsEntertainmentOpnames gestart van eerste Vlaamse zombiefilm ‘Yummy’

Opnames gestart van eerste Vlaamse zombiefilm ‘Yummy’

Cinefielen opgelet, in december volgend jaar verschijnt de eerste Vlaamse zombiefilm in de bioscoopzalen. ‘Yummy’ is een regie van Lars Damoiseaux en wordt geproduceerd door A Team Productions, dat eerder al tekende voor films als ‘Black’, ‘Patser’ en ‘Torpedo’. De hoofdrollen zijn voor Maaike Neuville, Vart Hollanders en Clara Cleymans.

In ‘Yummy’ reist een jong Vlaams koppel af naar een goedkope Oost-Europese plastische chirurgiekliniek. En zoals het een goede horrorfilm betaamt vloeien tijdens die helse trip vele liters bloed.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Maaike Neuville, Bart Hollanders en Clara Cleymans. Ook Tom Audenaert, Annick Christiaens, Taeke Nicolai, de Nederlandse acteur Joshua Rubin en de Waalse acteurs Benjamin Ramon en Eric Godon spelen mee. ‘Yummy’ is meteen ook het langspeelfilmdebuut van commercial, muziekvideo- en gamesregisseur Damoiseaux.

“Ik moest hier gewoon aan meedoen”

“Het is voor mij een uitgelezen kans om eens heerlijk voluit te spelen en uitbundig angstig te mogen zijn. Een film als deze is ook totaal ongezien in Vlaanderen: ik moest hier gewoon aan meedoen”, verklaart Maaike Neuville. “Het script las als een trein en is bij momenten scary, spannend, grappig én het is een tof liefdesverhaal. Het heeft het allemaal”, vult Bart Hollanders aan.

Het bericht Opnames gestart van eerste Vlaamse zombiefilm ‘Yummy’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels