Vind ons op

Zita

Entertainment

Ophef in Nederland om relatiebreuk André Hazes: “Ik heb Monique NIET bedrogen!” (foto’s)

Opnieuw staat de Nederlandse showbizzwereld in rep en roer.

Nog geen maand nadat Marco Borsato toegaf dat hij een affaire had met Iris Hond, slaat het nieuws dat André Hazes een nieuwe vriendin heeft in als een klein bommetje.

Hazes heeft momenteel een relatie met RTL-presentatrice Bridget Maasland. Ex-vriendin Monique, waarmee André een zoontje heeft, reageerde eerder al op Instagram.

“Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

“Ik heb haar NIET bedrogen!”

Al snel kwamen er vele reacties op de breuk én op de nieuwe liefde die André gevonden heeft. Over die reacties heeft Hazes nu ook wat te vertellen. In een bericht op Instagram is hij héél duidelijk:

“Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond”

Dat liet André gisteren weten via Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4s3jcLg_DB/
https://www.instagram.com/p/B4p3Z7qABJY/
https://www.instagram.com/p/B4pbxolgqIr/

Foto: Instagram

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top