HomeNieuwsEntertainmentOphef in Nederland: Marco Borsato (52) geeft affaire met deze vrouw (32)...

Ophef in Nederland: Marco Borsato (52) geeft affaire met deze vrouw (32) toe (foto’s)

In een bericht op Instagram geeft Marco Borsato (52) tekst en uitleg…

Sinds 1998 is de man getrouwd met Leontine. Maar hun relatie kwam in 2009 onder vuur te liggen. De man zou toen een affaire gehad hebben met pianiste (en componiste) Iris Hond (32). De verhouding werd door weekblad Privé, op basis van geruchten die blijkbaar al langer de ronde deden, naar buiten gebracht.

’t Overspel gebeurde in de periode dat zijn productiemaatschappij failliet ging. Marco benadrukt echter wel dat het om een kortstondige ‘relatie’ ging. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, laat Marco weten.

https://www.instagram.com/p/B3swXcXDc_W/

Ook Marco’s vrouw Leontine deelde Marco’s bericht én reageerde op Instagram met deze mooie boodschap:

https://www.instagram.com/p/B3sqQSnHYrL/

Iris Hond, tot slot, heeft ook gereageerd op de bekendmaking van de affaire. “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven”, laat ze weten.

https://www.instagram.com/p/B1mQchLIVjV/
https://www.instagram.com/p/B1t8FrQoj3c/

Foto: BELGA – Bron: Privé/Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels