HomeNieuwsEntertainmentOpenhartige Ann Van Elsen geniet in badpak en is duidelijk: "Weg met...

Openhartige Ann Van Elsen geniet in badpak en is duidelijk: “Weg met dat schuldgevoel” (foto)

Op Instagram pakt Ann Van Elsen uit met een prachtige badpakfoto én een openhartig bericht.

“Hoog tijd voor een zonnegroet 🧘🏻‍♀️ 😃☀️”, opent Ann. “Dit is duidelijk geen foto van hier. En ook niet van nu. Maar wel eentje van twee weken geleden, ergens op een Grieks eiland. Pure ontspanning. Puur genieten. Het deed echt eens deugd om er met ons twee tussenuit te zijn. 🙏🏼🕊❤️”, klinkt het verder.

Toch was het voor Ann even moeilijk om haar kinderen achter te laten. “Ik zag er eerst tegenop om de kindjes achter te laten… ( ‘t Was met bleiten en al voor ocharme drie dagen). Maar eens ter plekke wisten we: dit moeten we meer proberen doen. En de kinderen? Die leven nog 😄 en hebben ook genoten van de pret en rust 😅. (Niet van: ‘June, zou het eens geen tijd zijn voor uw huiswerk?’ of: ‘Jackie, neen, nu gaan we niet schilderen!’…). Ze hebben het super gesteld met oma @grietjever59 🙏🏼”, laat Ann weten aan haar 94.400 fans.

“Weg met dat schuldgevoel”

“Ik zie zoveel ouders die moeite hebben met dat schuldgevoel (🙋🏻‍♀️) en zichzelf opofferen voor hun kinderen (🙋🏻‍♀️), vervolgens op de toppen van hun tenen lopen (🙋🏻‍♀️) en het toch ook soms wel een beetje afreageren op de kindjes 😊😅 (🙋🏻‍♀️)”, gaat ze verder.

Als afsluiter heeft Van Elsen nog een zeer duidelijke boodschap voor andere ouders. “Dus: weg met dat schuldgevoel, want daar doe je die kids geen plezier mee! Leer ze beter hoe belangrijk het is te genieten waar het kan en ook tijd te maken voor elkaar ❤️ 💁🏻‍♀️”. Kijk maar:

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels