HomeNieuwsEntertainmentKato Callebaut en Tom Dice stiekem getrouwd: «Toen ik ze in haar...

Kato Callebaut en Tom Dice stiekem getrouwd: «Toen ik ze in haar bruidsjurk zag, werd mijn adem afgesneden» (foto’s)

‘The Starlings’-koppel Kato Callebaut (29) en Tom Dice (31) zijn in het grootste geheim getrouwd. Dat maakten ze bekend via Instagram. Ook hun huwelijksreis hebben ze al achter de rug.

Begin maart vroeg Tom Dice zijn Kato ten huwelijk. Nu zijn ze stiekem in het huwelijksbootje gestapt. Op Instagram delen ze heel wat foto’s van het onvergetelijke moment. «De mooiste dag, samen met de beste vrienden en familie. We hadden de beste bloemenmeisjes, kregen de mooiste speeches en een extra portie liefde van iedereen. Liefde is alles», klinkt het.

Witte bruidsjurk

In Dag Allemaal vertelt Tom dat ze het op de klassieke manier gedaan hebben. «Het klinkt cliché, maar onze trouwdag was echt een van de mooiste dagen van mijn leven. We hebben onze bruiloft heel traditioneel aangepakt. Zo ben ik de avond ervoor apart gaan slapen, en we kenden elkaars outfit niet op voorhand. Toen ik Kato dan in haar bruidsjurk zag… Mijn adem werd even afgesneden. Zo schoon, man!», glundert hij.

Kato legt uit dat ze absoluut in het wit wilde trouwen. «Ik zag deze jurk online, en heb niet lang getwijfeld. Ik dacht: ‘Ik bestel hem, misschien past hij.’ En jawel, het paste perfect, ik moest niet meer bijkomen of afvallen. Deze jurk weerspiegelt perfect wie ik ben: vrouwelijk met bohemian vibes», lacht ze.

Huwelijksreis

Kato en Tom deelden onlangs op Instagram een reeks foto’s van een reis naar Italië. Dat blijkt nu hun huwelijksreis geweest te zijn. «We waren nog nooit in Italië geweest, het was zo leuk om dat mooie land samen te ontdekken. Via de Amalfikust zijn we doorgereisd naar Rome en Cinque Terre en geëindigd aan het Gardameer», zegt Kato. «Op één dag na hebben we altijd zalig weer gehad», vult Tom aan. «Dit was de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt», luidt het.

Kinderwens

Onlangs kochten ze samen een huis, maar voor kinderen is het nog iets te vroeg. «Er komen zeker kinderen, maar alles op zijn tijd. Op muzikaal vlak hebben we het erg druk. Als er een kindje komt, moeten we daar véél tijd voor hebben, en dat hebben we voorlopig niet», besluit Kato.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kato-callebaut-en-tom-dice-stiekem-getrouwd-toen-ik-ze-haar-bruidsjurk-zag-werd-mijn-adem-afgesneden-fotos

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels