Vind ons op

Zita

OMG! Dimitri en Vera uit ‘Big Brother’ kussen voor het eerst: «Eindelijk!» (video)

Entertainment

OMG! Dimitri en Vera uit ‘Big Brother’ kussen voor het eerst: «Eindelijk!» (video)

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu hebben Dimitri en Vera hun gevoelens voor elkaar eindelijk bezegeld met een kus. Kijkers zijn dan ook erg enthousiast. «Fijn voor ze om op deze manier iemand tegen te komen», klinkt het.

Wat iedereen van mijlenver zag aankomen, is nu ook gebeurd. Dimitri en Vera hebben voor het eerst gekust. Een mooi moment dat zelfs voor Big Brother geen verrassing is. De dag voordien vroeg hij hen in de dagboekkamer naar hun opvallende klik. «We kunnen goed lachen en praten met elkaar. We voelen ons vertrouwd in elkaars omgeving», zei Dimitri toen.

Eerste indruk

Gevraagd naar hun eerste indruk van elkaar, antwoordden ze het volgende. «Vera viel me meteen op, met haar blonde haren en haar mooie pakje», knipoogde Dimitri. «Ik dacht eerst dat Dimitri verlegen zou zijn, maar dat was maar een paar uur en daarna kwam hij snel los in de groep», vulde Vera aan.

Schattig

De kijkers van het programma zijn erg blij voor hen. «Zo schattig», «Was zalig om te zien», «Wat fijn voor ze om op deze manier iemand tegen te komen», «Eindelijk! Ik zag dit al lang aankomen», en «Mooi, maar hopelijk blijft het verhaal duren. Het kan buiten ‘Big Brother’ volledig anders zijn», klinkt het onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om de video te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/omg-dimitri-en-vera-uit-big-brother-kussen-voor-het-eerst-eindelijk-video

Meer in Entertainment

To Top