Vind ons op

Zita

Kendall Jenner reageert op kritiek over ‘ongepaste’ outfit: «Ik had haar toestemming gekregen»

Entertainment

Kendall Jenner reageert op kritiek over ‘ongepaste’ outfit: «Ik had haar toestemming gekregen»

Kendall Jenner heeft de critici die vonden dat haar jurk die ze droeg tijdens het huwelijk van een vriendin ongepast was, van repliek gediend. Ook de bruid zelf mengde zich in de discussie.

Twee maanden geleden was Kendall Jenner te gast op het trouwfeest van haar goede vriendin Lauren Perez. De 26-jarige zus van Kylie en de Kardashians opteerde voor een behoorlijk blote outfit die heel wat reacties uitlokte. «Het is niet de bedoeling dat je er beter uitziet dan de bruid», en «Totaal ongepast», waren de critici toen genadeloos voor haar.

Verantwoording

Lauren Perez deelde onlangs enkele foto’s van haar trouwdag en ook Kendall Jenner passeerde daarin de revue. In de reacties ging het weer over de vermaledijde outfit, maar Lauren sprong in de bres voor Kendall. «Ze zag er fantastisch uit en ik vond het top», reageerde ze. Ook Kendall verantwoordde zich voor de keuze van haar jurk. «Uiteraard heb ik Lauren op voorhand om toestemming gevraagd. Wie houdt er nu niet van een huwelijk aan zee?», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kendall-jenner-reageert-op-kritiek-over-ongepaste-outfit-ik-had-haar-toestemming-gekregen

Meer in Entertainment

To Top