HomeNieuwsEntertainmentNon overlijdt tijdens rechtszaak tegen Katy Perry

Non overlijdt tijdens rechtszaak tegen Katy Perry

Een non die verwikkeld was in een juridisch geschil met Katy Perry, is tijdens een zitting overleden. Dat melden Amerikaanse media. Het gaat om Catherine Rose Holzman, een van de twee zusters die de verkoop van een klooster aan de popster wilde voorkomen.

De ‘Roar’-zangeres had haar zinnen gezet op het pand en wou er 14,5 miljoen dollar (12,9 miljoen euro) voor neertellen, tot grote verontwaardiging van de twee nonnen. Zij vonden dat de Amerikaanse staat voor “alles waar ze niet in geloven”.

De zusters wilden eigenhandig een stokje steken voor de verkoop van het klooster. De oplossing? Ze zochten ze snel een andere koper: een lokale horeca-ondernemer. Maar omdat de nonnen geen toestemming hadden gevraagd van het aartsbisschop, oordeelde de rechter achteraf dat de verkoop niet geldig was.

“Stop met deze strijd”

“Katy Perry, stop alsjeblieft met deze strijd. Dit is voor niemand goed en doet alleen maar pijn”, zei Holzman nog tijdens haar laatste interview. Enkele uren later liet ze het leven. Wat de gevolgen zijn van het plotse overlijden voor de rechtszaak is nog niet duidelijk.

Het bericht Non overlijdt tijdens rechtszaak tegen Katy Perry verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels