HomeNieuwsEntertainmentJessica Chastain schenkt 2.000 dollar aan criticaster

Jessica Chastain schenkt 2.000 dollar aan criticaster

In plaats van de andere af te breken op sociale media, kunnen we elkaar beter een handje helpen. Dat lijkt wel de boodschap te zijn van Jessica Chastain.

Chastain, die zich ook profileert als fervente feministe, had naar aanlieding van de Internationale Vrouwendag een kiekje op Instagram geplaatst. Op de foto was te zien dat ze een T-shirt droeg met de tekst “We zouden allemaal feminiten moeten zijn”.

In een mum van tijd werd de actrice overladen met positieve reacties, al was er één iemand, een zekere Karin Schulz, die ook kritiek had op het plaatje. “Ik geloof alleen in feministes die ook in God geloven en alle ongeboren kinderen verdedigen”, schreef Schulz op Instagram.

Gulle schenking

In plaats van een bitsige discussie te starten, doneerde Chastain 2.000 dollar (1.625 euro) aan de vrouw. Ze had immers opgemerkt dat de kritische Amerikaanse en haar man moeilijk kinderen kunnen krijgen en geld inzamelen voor een vruchtbaarheidsbehandeling.

“Ik las over je reis om moeder te worden en het brak mijn hart. Ik hoop dat je droom dit jaar uitkomt”, liet de Hollywoodster weten aan het koppel. Schulz en haar man zijn alvast in de wolken met de gulle schenking.

Het bericht Jessica Chastain schenkt 2.000 dollar aan criticaster verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels