HomeNieuwsEntertainmentNog twee ‘Temptation Island’-deelnemers bekend

Nog twee ‘Temptation Island’-deelnemers bekend

Het is weer uitkijken naar het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Eén naam kenden we al, maar nu werden er weer twee nieuwe verleid(st)ers bekendgemaakt.

De opnames voor het ondertussen al elfde seizoen van ‘Temptation Island’ zijn volop aan de gang. Dat presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder alweer van de partij zullen zijn, wisten we al. Maar nu kennen we ook twee nieuwe deelnemers.

De eerste nieuwe naam van ‘Temptation Island 2019’ is de Vlaamse schone Emma de Busscher, die werkzaam is in de horeca. Emma is bevriend met ex-‘Temptation’-verleider Tijs en ook met Marvin, die in het verleden al deelnam aan het populaire VIJF-programma met zijn toenmalige vriendin Louise.

View this post on Instagram

Stay on the sunny side of life☀

A post shared by Ems ✨ (@emmadebusscher) on

 

Nummer twee is Jietse Strubbe, een jongeman uit Blankenberge die met ‘2Young’ een eigen kledinglijn heeft die zich voornamelijk richt op jongeren tussen 15 en 25 jaar. Hij is bevriend met Joshua, die het hoofd van Megan op hol bracht in het laatste seizoen.

Instagram / @jietsestrubbe

 

De allereerste naam die eerder al bekend raakte, was Kimberley Herman. De 21-jarige brunette werkt als serveerster in Club Roxy in Antwerpen en houdt van fitness.

Instagram / @kimberlyherman_

Het bericht Nog twee ‘Temptation Island’-deelnemers bekend verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels