HomeNieuwsEntertainmentNieuwe Miss België kruipt meteen in bad én reageert op overwinning: "Kan...

Nieuwe Miss België kruipt meteen in bad én reageert op overwinning: “Kan het amper geloven” (foto’s)

Naar goeie gewoonte neemt de nieuwe Miss België meteen een badje voor de allereerste fotoshoot na de overwinning.

Da’s ook voor de 23-jarige Celine Van Ouytsel uit Herentals, die een masterdiploma rechten op zak heeft, niet anders. “Eigenlijk kan je mij de Vlaamse Legally Blonde noemen en daar ben ik trots op”, lezen we op HLN.be.

Maar ook op Instagram reageert Celine op haar kroning. “Mijn droom is uitgekomen, ik kan het amper geloven, maar ik ben jullie Miss België 2020. Ik ben zo ontzettend blij, enthousiast en dankbaar”, laat ze weten aan haar 77.000 volgers. “Ik kan mijn gevoel niet beschrijven. Ik ben overdonderd, emotioneel en enórm gelukkig. Ik ga mijn best doen om een heel goede Miss te zijn, voor jullie. Ik hoop jullie dit jaar dingen bij te kunnen leren en ik hoop ook veel van jullie te mogen leren”, gaat ze verder.

Ondanks haar ongelukkige valpartij tijdens de verkiezingsshow, wist Celine dus tóch het kroontje in de wacht te slepen. “Geloof in jezelf, geef nooit op. Het leven is vallen en opstaan (letterlijk😂😂), maar als je blijft geloven in jezelf, hard werkt en vanuit je hart spreekt kan je écht jouw dromen waarmaken.”

Bon, hoog tijd om eens naar de allereerste beelden van haar fotoshoot te kijken, denken we dan!

Foto’s: BELGA

https://www.instagram.com/p/B7O5j7RJKJL/

Bron: HLN/Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels