HomeNieuwsEntertainmentNiemand wil Justin Bieber in huis nemen

Niemand wil Justin Bieber in huis nemen

Justin Bieber heeft moeilijkheden om een nieuw onderkomen te vinden in Beverly Hills, de bekende wijk in Los Angeles. Het jonge popidool springt niet bepaald voorzichtig om met zijn woningen, waardoor makelaarskantoren hem liever niet in huis nemen.

Op de celebritywebsite Page Six getuigt een makelaar dat de huizenjacht van Bieber niet echt vlot. “Hij wil een grote villa huren, maar veel eigenaars in Beverly Hills spannen samen om ervoor te zorgen dat geen enkel pand aan hem verhuurd wordt”, aldus de makelaar.

Wilde feestjes 

“Bieber biedt tot wel 100.000 dollar huur per maand, maar hij heeft een slechte reputatie. Hij sloopt woningen en weigert vervolgens om voor de schade te betalen. Dat speelt hem nu parten”, getuigt de anonieme bron.

De problemen begonnen in 2015, toen Bieber na de Grammy Awards een feestje gaf in een gehuurde woning in Beverly Hills. Hij kreeg onder meer Nicki Minaj, French Montana en Chris Brown over de vloer, maar de gehuurde villa was compleet overhoop gehaald en beschadigd. Bieber weigerde maandenlang om op te draaien voor de kosten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels