HomeNieuwsEntertainmentNick Jonas stapt in het huwelijksbootje

Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje

De Amerikaanse zanger Nick Jonas en de Indiase actrice Priyanka Chopra hebben elkaar het ja-woord gegeven. Het koppel organiseerde twee trouwfeesten: een bruiloft in India en een traditionele christelijke ceremonie. 

Op dag één ging het feest door in een paleis in de Indiase stad Jodhpur. “Het was heel belangrijk voor Priyanka om een Indiase ceremonie te hebben die haar erfenis en cultuur eert”, vertelt een kennis aan People.

Christelijke ceremonie 

“Priyanka hechtte er ook veel belang aan om een westerse ceremonie te hebben die de christelijke opvoeding van Nick eert”, gaat de kennis verder. De vader van de Amerikaanse zanger, Paul Kevin Jonas Sr., organiseerde dan ook een christelijke ceremonie.

‘Prick’

In september vertelde de jongste ‘Jonas Brother’ dat het koppel elkaar nog geen bijnaam geeft. “Zij houdt van de naam ‘Prick’, ik niet zo”, lachte hij in ‘The Tonight Show’. Het kersverse paar leerde elkaar in 2016 kennen via Twitter. Na hun ontmoeting op een ‘Academy Awards’-feestje, kwamen zij als koppel naar buiten. “Ik denk dat we gewoon wisten dat het goed zat. We zijn er meteen voor gegaan”, besluit de Amerikaan.

Het bericht Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels