HomeNieuwsEntertainmentCollega’s zijn rijbewijsloze Kristof Calvo beu: “Niet onze job om hem te...

Collega’s zijn rijbewijsloze Kristof Calvo beu: “Niet onze job om hem te vervoeren”

Federaal Parlementslid en Groen-fractieleider Kristof Calvo heeft nog altijd geen rijbewijs, en dat stoort zijn collega’s. Die zijn het moe om voor hem taxichauffeur te spelen als hij er niet geraakt met het openbaar vervoer.

Kristof Calvo weigert nog steeds principieel om zijn rijbewijs te halen. Het 31-jarige Federaal Parlementslid van Groen maakt zo veel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer, maar af en toe moet hij op plaatsen geraken die via het openbaar vervoer onmogelijk bereikbaar zijn. In die gevallen doet hij beroep op zijn collega’s.

Persmedewerker Pieter-Jan is dat spuugzat. “Kristof heeft zijn rijbewijs nooit gehaald, voor zover ik weet heeft hij zelfs nog nooit achter een stuur gezeten. Daarom doet hij af en toe beroep op ons, maar eigenlijk is dat onze job niet. Het wordt tijd dat hij zijn rijbewijs haalt”, klinkt het.

Confrontatie

Om die boodschap duidelijk te maken aan de Groen-fractieleider uit Rumst sprak hij de mensen van het candid camera-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ aan. Vanavond wordt de – ongetwijfeld hilarische – confrontatie uitgezonden op VTM.

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ viel onlangs nog in de prijzen. Het programma van productiehuis Shelter won de International Emmy Award voor beste ‘Non-Scripted Entertainment’. Het was al de derde keer dat presentator Jens Dendoncker & co de prestigieuze award mee naar huis mochten nemen.

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is elke maandag te bekijken om 20.35 uur op VTM.

Het bericht Collega’s zijn rijbewijsloze Kristof Calvo beu: “Niet onze job om hem te vervoeren” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels