HomeNieuwsEntertainmentNetflix maakt het einde van Kevin Spacey bekend in laatste seizoen ‘House...

Netflix maakt het einde van Kevin Spacey bekend in laatste seizoen ‘House of Cards’

Na de onthullingen van seksueel ongepast gedrag, kon acteur Kevin Spacey zijn boeltje pakken bij de successerie ‘House of Cards’. Het nieuws was al een tijdje bekend, maar nu heeft Netflix ook een trailer gereleased van het zesde en laatste seizoen. Daarin komen fans eindelijk de exit van zijn personage te weten.

In de trailer is te zien dat het personage Frank Underwood dood en begraven is. Zelfs een eervolle begrafenis is hem niet gegund. De man krijgt een schamele begraafplaats naast zijn vader. Echtgenote Clair Underwood strooit nog wat zout in de wonde met haar afscheidsrede. “Luister goed Francis: als ze me begraven, zal het niet in mijn achtertuin zijn. En als ze mijn lichaam komen groeten, zullen ze in de rij moeten staan”, Met dit dramatische einde wil Netflix ook duidelijk maken dat hun samenwerking met Spacey voorgoed voorbij is.

Presidentschap 

Het zesde en laatste seizoen van ‘House of Cards’ gaat in première op 2 november. De acht aflevering draaien vooral rond het presidentschap van Claire Underwood.

Het bericht Netflix maakt het einde van Kevin Spacey bekend in laatste seizoen ‘House of Cards’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels