HomeNieuwsEntertainmentNederlandse tv-presentatrice krijgt lof omdat ze eerlijke bikinifoto deelt: "Prachtige vrouw!" (foto)

Nederlandse tv-presentatrice krijgt lof omdat ze eerlijke bikinifoto deelt: “Prachtige vrouw!” (foto)

Instagram versus de realiteit. ’t Is een onderwerp dat de laatste tijd, gelukkig, wel vaker aan bod komt.

Want geregeld staan er op het populaire sociale netwerk foto’s en filmpjes die een ‘niet-realistisch beeld’ scheppen. Ook de Nederlandse tv-presentatrice Miljuschka Witzenhausen wil daar wat aan doen.

Zo pakt de 35-jarige dame dezer dagen uit met een documentaire op Videoland, genaamd ‘#Eerlijkefoto’. Op Instagram zelf voegt ze de daad bij het woord en post ze een ‘Instagram versus reality’-prentje.

“Prachtige vrouw!”

Haar 747.000 fans krijgen een tweeledige bikinifoto te zien. En al snel wordt er meer dan positief gereageerd. Niet alleen op de foto, maar ook op de documentaire.

“Prachtige vrouw! Je hebt geen idee hoeveel vrouwen (voornamelijk denk ik) je hiermee inspireert en zelfvertrouwen geeft. Hopelijk put je daar zelf ook veel kracht uit”, laat een dame weten. “Dank voor de foto. Door jou lukt het vele vrouwen, waaronder ikzelf, minder kritisch in de spiegel te kijken”, vult iemand aan. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen:


https://www.instagram.com/p/CGSAw7XsPur/
https://www.instagram.com/p/CGEyxvTsRRP/
https://www.instagram.com/p/CF_o8WNsb16/
https://www.instagram.com/p/CFzLBRIMXTC/

Foto: Instagram – Bron: Skoften.net

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels