HomeNieuwsEntertainmentNatalia toont lichaam na twee zwangerschappen: «Acht kilogram extra is blijven plakken»...

Natalia toont lichaam na twee zwangerschappen: «Acht kilogram extra is blijven plakken» (foto)

Natalia heeft een foto gedeeld van toen ze hoogzwanger was van haar tweede kindje, en hoe haar lichaam er nu uitziet. Ze krijgt heel wat positieve reacties van haar volgers. «Dan is er gewoon meer van jou om van te houden», klinkt het onder meer.

In december van vorig jaar beviel Natalia Druyts van een zoontje dat luistert naar de naam Apollo. Anderhalf jaar daarvoor werd ze voor het eerst mama, van haar dochtertje Bobbi-Loua (2,5). De 41-jarige zangeres deelde op Instagram een foto van haar bolle buik op het einde van haar tweede zwangerschap én een kiekje van haar lichaam zoals het vandaag, negen maanden later, is.

Sterk vrouwenlichaam

Ze schrijft erbij dat ze enkele kilootjes meer meedraagt ten opzichte van voordien, maar dat dat geen probleem hoeft te zijn. «Nog een leuke die ik vergeten was… Almost 9 months in, 9 months out #Apollo. Acht kilogram extra is blijven plakken na twee zwangerschappen/bevallingen, maar daar lig ik nu nog niet wakker van. Het enige vervelende daaraan is het weggeven van mijn kledij. Dan zal ik binnenkort nieuwe kleren moeten gaan kopen zeker? Lol. Ongelooflijk wat een menselijk (vrouwen)lichaam allemaal kan… Hoewel de osteopaat zegt dat mijn lijf helemaal overhoop ligt, weet ik 100 procent zeker dat alles terug zijn plaats zal vinden. Ook die acht kilogram! Hahaha. Ondertussen trainen mijn lief en ik lustig verder voor een nieuwe uitdaging! Daarover binnenkort meer. (En neen, geen derde baby)», legt ze uit.

Respect

Haar volgers vinden het erg moedig dat ze dit deelt en uiten hun bewondering voor haar. «Je ziet er goed uit! Door je harde werk! Lig maar niet wakker van die kilootjes. Dan is er gewoon meer van jou om van te houden», «Top dat je dit deelt!», «Beide foto’s zijn prachtig! Je ziet er super goed uit», en «No worries. En die 8 kg gaan wel stilletjesaan weg. Zoals jij sport en danst… Komt wel goed», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram Cj2_fYwt_f_


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/natalia-toont-lichaam-na-twee-zwangerschappen-acht-kilogram-extra-blijven-plakken-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels