HomeNieuwsEntertainmentMwoa seg éy: Gert Verhulst stopt met 'Samson en Gert' (video)

Mwoa seg éy: Gert Verhulst stopt met ‘Samson en Gert’ (video)

Dat nieuws maakte Gert Verhulst zonet bekend tijdens een persconferentie.

Droevig nieuws voor de fans van ‘Samson en Gert’. Want vanaf nu zal het voorlopig enkel nog maar Samson zijn. Gert Verhulst heeft namelijk laten weten dat hij stopt als ‘Gertje’.

Over een eventuele opvolger is voorlopig nog niets geweten. Wel wil Studio 100 heel duidelijk laten weten dat Samson wel nog blijft bestaan. Gelukkig maar!

Voor Gerts functie binnen Studio 100 verandert er ook niets. Het gaat dus puur over het personage in de populaire reeks, die trouwens dit jaar 30 kaarsjes mag uitblazen. Verhulst gaf vorig jaar al aan dat hij de rol van Gertje niet zou blijven spelen. “Ik ga dit niet doen tot mijn zestigste. In mijn hoofd ben ik daar wel al mee bezig. En het is niet omdat ik stop dat we de figuur Samson niet voort kunnen laten leven. Ik zou heel graag hebben dat Samson blijft bestaan”, liet hij toen aan Story weten.

Gelukkig komt er nog een groot afscheidsconcert in het pop-uptheater te Puurs. Ongetwijfeld zullen daar vele fans een ticket voor kopen. Wij (en Samson) gaan je alvast missen, Gertje! Om nog maar te zwijgen over Marlèneke!

Foto: Belga – Bron: VTM

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels