HomeNieuwsEntertainmentAstrid Coppens treedt officieel in het huwelijk met Bram

Astrid Coppens treedt officieel in het huwelijk met Bram

Astrid Nuyens is op 1 april officieel in het huwelijksbootje gestapt met vriend Bram Coppens, zo meldt Het Laatste Nieuws. Iedereen dacht dat het koppel al twee jaar getrouwd was na een ceremonie in de Caraïben eind 2016, maar eigenlijk werd dat dus nu pas officieel.

De 6 maanden zwangere socialite, in een ver verleden nog Astrid Bryan, en regisseur Bram Coppens (39) hielden het bescheiden: naast het koppel waren enkel haar ouders aanwezig, zij dienden als getuigen.

Districtsburgemeester Luc Bungeneers (N-VA) beschouwde het een grote eer dat hij Astrid  en Bram in de echt mocht verbinden. “Ik weet dat je in Amerika woont, maar ik ben heel blij dat Bram en jij toch gekozen hebben om in Merksem te trouwen”, klonk het.

Officieel

Nochtans had de nieuwbakken mevrouw Coppens op 6 december 2016 al op haar Instagram-account geschreven dat ze ja had gezegd tegen “de man van haar leven”, maar dat bleek toch niet zo officieel als ze toen liet uitschijnen.

Maandag werd het koppel in alle stilte dus wel officieel in de echt verbonden.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Dec. 6th in all serenity I said yes to the man of my life. Mr & Mrs Coppens #eloped #secretwedding #dreamwedding @amanyara_resort #turksandcaicos #brastrid

Une publication partagée par ASTRID (@oneandonlyastrid) le

Het bericht Astrid Coppens treedt officieel in het huwelijk met Bram verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels