HomeNieuwsEntertainmentMorgan Freeman beschuldigd van seksuele intimidatie

Morgan Freeman beschuldigd van seksuele intimidatie

Hollywood-veteraan Morgan Freeman ziet zijn naam toegevoegd worden aan het lange lijstje van acteurs die zich schuldig zouden hebben gemaakt aan seksueel wangedrag. Meer dan 16 personen hebben al een klacht ingediend. 

Het is de Amerikaanse nieuwszender CNN die naar buiten kwam met de getuigenissen over ongepast gedrag door acteur Morgan Freeman. 8 mensen zouden effectief het slachtoffer geweest zijn. 8 anderen waren dan weer getuige van incidenten. Een productie-assistente bij de film ‘Going in Style’ zou meerdere keren betast zijn en opmerkingen hebben gekregen over haar kledij. Ook journalisten en medewerkers van Freeman kregen te maken met denigrerende opmerkingen en wangedrag.

Verontschuldigingen  

Freeman heeft ondertussen al gereageerd op de beschuldigingen: “Iedereen die mij kent of met me heeft samengewerkt, weet dat ik niemand opzettelijk zou beledigen of zich onprettig laten voelen. Ik bied mijn excuses aan iedereen aan die zich ongemakkelijk of niet gerespecteerd voelde.” Voorlopig zijn er nog geen gerechtelijke stappen hem ondernomen, waarschijnlijk omdat veel vrouwen schrik hebben om hun baan te verliezen.

Kleindochter

Morgan Freeman was al twee keer getrouwd en in het verleden gingen ook de geruchten dat hij een relatie zou gehad hebben met zijn kleindochter.  Nadat er een einde aan hun romance kwam, werd E’Dena Hines doodgestoken door haar nieuwe partner. Het proces daarover loopt nog.

Het bericht Morgan Freeman beschuldigd van seksuele intimidatie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels