Connect with us

Zita

‘Mol’ Elisabet: “Ik was een ‘serial dater’: ik sprong van de ene relatie in de andere” (foto’s)

Entertainment

‘Mol’ Elisabet: “Ik was een ‘serial dater’: ik sprong van de ene relatie in de andere” (foto’s)

Vandaag praat Elisabet Haesevoets, beter gekend als ‘De Mol 2019, in Humo over de zeven hoofdzonden.

Ze vertelt over haar verschrikkelijke eerste kus. Die dateert van toen ze in het vijfde middelbaar zat. “Ik wilde hem een kus op de wang geven, maar nee hoor: bám! Ik dacht vooral: ‘O, nee! Had dat fijn moeten zijn?'(lacht) Hij heeft me achteraf meteen gebeld en toen heb ik hem gedumpt. Damn, zo erg.”

Voor haar eerste échte lief was het wachten tot ze op de universiteit zat: “Ik was een laatbloeier, en daar heb ik nooit spijt van gehad”, laat Elisabet weten. “Mijn studententijd was wel, euh, leuk (lacht). Ik was een serial dater: ik sprong van de ene relatie in de andere, om niet alleen te zijn. Uit onzekerheid, hè: in een relatie ben je met zijn tweeën, en anders ben je maar alleen met je gedachten… Nu, is dat wild? Ik heb geen uitspattingen beleefd of zo.”

“Michaël, godverdomme, wij gaan niét trouwen!”

Onder hoofdzonde ‘jaloezie’ praat Elisabet openhartig over het moment waarop haar man Michaël op vrijgezellenavond was. En tot overmaat van ramp was zijn gsm kapot. “Ik heb toen berichtjes naar zijn broer gestuurd… Dat heb ik een paar uur volgehouden, tot ik geen reactie meer kreeg. Ik dacht: ik ga me niet laten kennen en ik ga slapen. Maar tegen half vijf merkte ik dat ze nog altijd niet thuis waren. Ik wist het zeker: er is iets gebeurd! Die mannen zijn naar een hoerenkot gegaan! Straks loopt hier nog een kleine rond, één die niet van mij is!(lacht)”

Zo maalt dat in mijn hoofd hè! Ik heb hem toen zestien keer proberen te bellen, voor iemand oppakte… Ik riep: ‘Michaël, godverdomme, wij gaan niét trouwen!’ En niet veel later: ‘Sorry, schatje, ik heb een beetje overgereageerd.”

https://www.instagram.com/p/BxbndISoNJv/
https://www.instagram.com/p/BxaG9ITHVyY/
https://www.instagram.com/p/BxZnqEenyx9/
https://www.instagram.com/p/BipFz–DzGm/
https://www.instagram.com/p/BY5ok2OHOQu/
https://www.instagram.com/p/BKn4HXvhNyv/
https://www.instagram.com/p/BlliQDiDkuB/
https://www.instagram.com/p/Bi6t2zUjNs2/
https://www.instagram.com/p/Bl5o6-9D7cG/

Bron: Humo – Foto: Instagram

Meer in Entertainment

To Top