HomeNieuwsEntertainmentEnkelblessure Daniel Craig vertraagt James Bond-opnames

Enkelblessure Daniel Craig vertraagt James Bond-opnames

Slecht nieuws voor spion James Bond. Acteur Daniel Craig heeft een enkelblessure opgelopen tijdens de opnames van de nieuwe 007-film. Volgens de krant The Sun ligt de productie stil in afwachting van zijn herstel.

Volgens de krant The Sun heeft de 51-jarige Daniel Craig een enkelblessure opgelopen tijdens de opnames van de nieuwe James Bond-film in Jamaica. De 007-acteur gleed uit tijdens een sprintje waardoor hij pijnlijk ten val kwam. De opnames die gepland waren in de Pinewood Studios komend weekend zijn voorlopig geannuleerd.

Harry Kane

Naar verluidt was Craig razend en gooide hij zijn jas op de grond uit frustratie. De Brit werd na zijn val onmiddellijk overgevlogen naar de Verenigde Staten waar zijn letsel werd onderzocht door dezelfde specialist die ook de enkelblessure van Tottenham Hotspur-spits Harry Kane behandelde.

Een waslijst aan blessures

Craig staat erom bekend zoveel mogelijk stunts zelf te willen doen en dat heeft al vaker geleid tot incidenten tijdens Bond-opnames. Zo werden er al eens twee van zijn tanden per ongeluk uit zijn mond geslagen, verdraaide hij al eens een spier in zijn schouder en liep hij gekneusde ribben op. Ook heeft hij al meermaals problemen gehad met zijn knieën en werd het topje van zijn vinger eraf gesneden.

Het bericht Enkelblessure Daniel Craig vertraagt James Bond-opnames verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels