Vind ons op

Zita

Miley Cyrus lokt commentaar uit met opvallend kort rokje: «Miley, alsjeblieft…» (foto’s)

Entertainment

Miley Cyrus lokt commentaar uit met opvallend kort rokje: «Miley, alsjeblieft…» (foto’s)

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus krijgt heel wat commentaar op de outfit die ze droeg tijdens haar optreden op Summerfest 2021. Sommigen vonden haar rokje te kort. «Ze zingt goed, maar ze hoeft haar lichaam niet zo te etaleren», klinkt het.

Miley Cyrus was onlangs headliner op het Summerfest in Milwaukee (Wisconsin). De 28-jarige zangeres droeg tijdens haar optreden een roos topje en een minirok. Ze deelde enkele foto’s ervan op Instagram. «Volle maan», grapt ze erbij.

Goedkoop

Sommigen vond haar rok echter iets te mini, zo blijkt uit de vele reacties. «Miley, alsjeblieft…», «Iemand probeert te hard op Courtney Love te lijken», «Ze moet haar publiek entertainen met haar lichaam omdat ze geen talent heeft. Whitney Houston liet nooit haar achterwerk zien», «Ze doet gewoon Madonna na», en «Ze zingt goed, maar ze hoeft haar lichaam niet zo te etaleren», lezen we onder meer.

Niets mis mee

Anderen zagen er dan weer geen graten in. «Als mijn achterwerk er zo zou uitzien, zou ik er ook mee uitpakken», «Wat een zalige outfit», en «Iconisch», klinkt het ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/miley-cyrus-lokt-commentaar-uit-met-opvallend-kort-rokje-miley-alsjeblieft-fotos

Meer in Entertainment

To Top