HomeNieuwsEntertainmentHanne uit K3 openhartig: «Ik denk dat de meeste mensen dat niet...

Hanne uit K3 openhartig: «Ik denk dat de meeste mensen dat niet beseffen»

De zoektocht naar een vervanger voor Klaasje is volop aan de gang in ‘K2 zoekt K3’. Ondertussen repeteert Klaasje nog mee voor haar laatste optredens. Dat maakt het afscheid er niet makkelijker op.

In ‘K2 zoekt K3’ oordelen Hanne en Klaasje samen met een jury over mogelijke vervangers voor Klaasje. De Nederlandse zangeres beslist daar niet mee over. «Dat is een bewuste keuze van Studio 100. Het is ook logisch dat ik niet mee beslis. Maar ik volg het achter de schermen en voel me betrokken. Ik vind het belangrijk dat mijn opvolger de job met volle overtuiging gaat doen. Dus ik zal op een bepaald moment wel tips geven en vragen beantwoorden», legt Klaasje uit in Dag Allemaal.

Hechte band

Volgens Marthe en Hanne doet dat geen afbreuk aan hun hechte band. «We merken wel dat we nu soms dingen moeten uitleggen aan elkaar, omdat Klaasje niet op de hoogte is van wat wij meemaken in de tv-studio. Maar daardoor is onze band nog hechter geworden», vertelt Marthe. «Als we samen zijn, voelt het meteen vertrouwd», vult Hanne aan. «Maar zonder Klaasje lukt het ook en het is superleuk om dat te ontdekken. Anders zou het afscheid nog pijnlijker zijn. Nu kunnen we al een beetje proeven van wat gaat komen zonder elkaar al helemaal los te laten», klinkt het.

Leren loslaten

Op 6 november staan Hanne, Marthe en Klaasje voor de allerlaatste keer met z’n drietjes op het podium in het Sportpaleis. Hanne kreeg het onlangs moeilijk tijdens de repetities daarvoor. «Ik denk dat de meeste mensen niet beseffen dat wij echt wel door een rouwproces gaan. Je laat elkaar telkens een beetje meer los. Bij een van de repetities heb ik hard gehuild omdat ik ineens besefte dat we dit niet meer samen zouden doen. Maar even later zit je aan tafel te genieten van de momenten die we wél nog samen hebben. Het zou zonde zijn om de hele tijd droevig te zijn. We gaan elkaar nog zien, hé», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/hanne-uit-k3-openhartig-ik-denk-dat-de-meeste-mensen-dat-niet-beseffen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels