HomeNieuwsEntertainmentMetejoor neemt na geruchten over affaire met K3-zangeres alle twijfels weg over...

Metejoor neemt na geruchten over affaire met K3-zangeres alle twijfels weg over zijn relatie

Er was in roddelland de laatste tijd heel wat te doen rond Metejoor, die niet meer samen zou zijn met zijn vriendin nadat hij een scheve schaats gereden zou hebben. Wel, alles blijkt nog koek en ei te zijn tussen de twee.

Afgelopen zomer beweerde de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer dat K3-zangeres Julia Boschman (20) «meerdere malen is vreemdgegaan met Metejoor». Al snel maakte de Vlaamse zanger komaf met dat gerucht, en ook Julia deed die roddel af als onzin. Begin december ging een online roddelblad nog een stapje verder. Volgens hen zouden Joris van Rossem (alias Metejoor) en zijn vriendin Britt uit elkaar zijn als gevolg van het overspel.

Verjaardagsfoto’s

De Vlaamse zanger mocht woensdag 32 kaarsjes uitblazen en vierde dat in gezelschap van… zijn vriendin Britt. Hij deelde tevens enkele foto’s van hun tweetjes waarop ze overduidelijk nog gelukkig samen zijn. Daarmee mogen de roddels nu dus ook officieel de vuilbak in.

Instagram / @metejoor

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/metejoor-neemt-na-geruchten-over-affaire-met-k3-zangeres-alle-twijfels-weg-over-zijn-relatie

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels