Vind ons op

Zita

Maxime Meiland bevallen van tweede dochtertje

Entertainment

Maxime Meiland bevallen van tweede dochtertje

Vanochtend heeft Maxime Meiland op Instagram aangekondigd dat zij en haar vriend Leroy Molkenboer op 14 september hun dochter hebben verwelkomd. Dat Maxime van een meisje ging bevallen wisten we al, maar nu is ook haar naam bekend: Vivé.

Vivé is eergisteren kerngezond ter wereld gekomen en weegt 3520 gram. Dochtertje Claire (4), wie Maxime uit een eerdere relatie kreeg, is nu grote zus. Iets waar ze dolblij mee is, als we Maximes bericht op Instagram mogen geloven. Daar schrijft ze: «Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan.» Op bijgaande foto’s is te zien hoe Claire haar nieuwe zusje samen met Leroy en Maxime de fles geeft.


Ook voor Maxime is een tweede kindje een droom die uitkomt. Ze liet de afgelopen jaren regelmatig weten dat ze dolgraag nog een zusje of broertje voor Claire wou. In een eerder seizoen van realityserie ‘Chateau Meiland’ ging Maxime daarom op zoek naar een zaaddonor. Vorig jaar kreeg ze een relatie met cameraman Leroy Molkenboer, en de zwangerschap bleef daarna niet lang uit. Het liefdesgeluk is nu dus bezegeld met een kerngezonde dochter.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/nieuws/maxime-meiland-bevallen-van-tweede-dochtertje

Meer in Entertainment

To Top