Vind ons op

Zita

Jolien uit ‘Temptation Island’ deelt gewaagde lingeriefoto: «Dit ben ik ook»

Entertainment

Jolien uit ‘Temptation Island’ deelt gewaagde lingeriefoto: «Dit ben ik ook»

Jolien, die in 2017 met Herbert meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. «Sexy mama», klinkt het onder meer.

Jolien en Herbert reden geen foutloos parcours tijdens ‘Temptation Island’, maar ze zijn nog steeds een gelukkig koppel. Ze hebben samen intussen twee kinderen, een zoontje Emilio dat in 2018 geboren werd, en een dochtertje Ana Luisa dat in maart van dit jaar het levenslicht zag.

Zonder kinderen

De 27-jarige blondine post op haar Instagram regelmatig foto’s van haar gezin, maar deze keer legde ze de focus nog eens op zichzelf. «Dit ben ik ook», legt ze uit. «Ik zat te kijken naar mijn feed en zag dat ik weinig foto’s postte zonder de kids. Vandaar dat ik toch nog eens eentje postte van gewoon mezelf, maar dan een beetje anders. Maar toch ik», klinkt het.

«Natuurlijke schoonheid»

Haar volgers reageren erg enthousiast op het kiekje. «Je bent een echte krachtbron. Trouwens prachtige foto van jou», «Je ziet er goed uit», «Sexy mama», «Wow, zo knap», en «Natuurlijke schoonheid», lezen we onder meer in de reacties.

Instagram Stories / @jolienliisa_

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jolien-uit-temptation-island-deelt-gewaagde-lingeriefoto-dit-ben-ik-ook

Meer in Entertainment

To Top