HomeNieuwsEntertainmentMark Wahlberg doneert omstreden vergoeding aan Time’s Up

Mark Wahlberg doneert omstreden vergoeding aan Time’s Up

Mark Wahlberg heeft beslist om zijn vergoeding voor de nieuwe opnames van de film ‘All the money in the world’ te doneren aan Time’s Up.

Het gaat om een fonds dat juridische steun biedt aan vrouwen die het slachtoffer werden van seksuele intimidatie. Wahlberg doet dat omdat hij voor de opnames 1,5 miljoen dollar (zo’n 1,2 miljoen euro) opstreek, terwijl zijn tegenspeelster Michelle Williams het met amper 800 dollar (650 euro) moest stellen.

“De voorbije dagen is mijn vergoeding voor de nieuwe opnames van ‘All the money in the world’ een belangrijk gespreksonderwerp geworden”, schrijft de acteur op Twitter. “Ik steun de strijd voor een eerlijke verloning 100 procent en ik doneer bijgevolg de 1,5 miljoen dollar aan het Time’s Up-fonds voor juridische steun, in naam van Michelle Williams.”

“Onvergetelijke dag”

Williams zelf is erg te spreken over de actie van haar collega. “Dit is een van de meest onvergetelijke dagen uit mijn leven”, klinkt het. “Mijn mede-actrices stonden aan mijn zijde en kwamen voor me op, mijn activistische vrienden leerden om mijn stem te gebruiken, en de machtigste mannen die de touwtjes in handen hebben, luisterden en handelden.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels