HomeNieuwsEntertainmentNieuwe Miss België is pilote in spe

Nieuwe Miss België is pilote in spe

Angeline Flor Pua is de nieuwe Miss België. De 22-jarige Antwerpse met Filipijnse roots kreeg de voorkeur op Zoé Brunet uit Jemeppe-sur-Sambre en Dhenia Covens uit Vremde.

Op de erelijst volgt Flor Pua de Brugse Romanie Schotte op, die vorig jaar met het felbegeerde kroontje aan de haal ging. In het Plopsaland Theatre in De Panne was het deze keer de beurt aan een pilote in spe.

Vliegacademie

De nieuwe Miss België studeert namelijk aan de vliegacademie en droomt ervan om aan de slag te gaan bij luchtvaartmaatschappij Emirates. Haar roots liggen in de Filipijnen, maar haar ouders leerden elkaar in België kennen.

Belga / L. Dieffembacq

“Het is alsof ik droom”, glunderde Flor Pua meteen na de verkiezing. “Ik ben zo ontzettend blij. Ik wil België het komende jaar vooral uitdragen als een echte Belgische ambassadrice.»

Nevenprijzen

Er werden naaste de hoofdprijs ook nog heel wat nevenprijzen uitgedeeld. Zo werd Didem Celebi uit Wezenbeek-Oppem verkozen tot Miss Social Media. De titel van Miss Talent ging naar Aloysi Desnouck. Laura Smeyers uit Kappele-op-den-Bos mocht huiswaarts met de titel Miss Sport. Miss Sympathy werd gedeeld tussen Daphné Fanon uit Tohogne en Alycia Vandenabeele uit Deerlijk. Miss Model werd Zoé Brunet, ook al eerste eredame dus, en Dhenia Covens werd tot slot verkozen tot Miss Beach.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels