HomeNieuwsEntertainmentMariah Carey verklapt haar aantal bedpartners: “Ben best preuts”

Mariah Carey verklapt haar aantal bedpartners: “Ben best preuts”

Mariah Carey (49) heeft in een interview met Cosmopolitan uit het bed geklapt.  Ze vertelde niet zo’n wild leven te hebben gehad als veel van haar collega’s. De zangeres zou naar eigen zeggen met slechts vijf personen het bed gedeeld hebben.

Mariah Carey wordt algemeen beschouwd als een van de grootste diva’s die de muziekwereld rijk is. En blijkbaar stelt ze niet alleen hoge eisen aan haar personeel, maar ook aan haar bedpartners.

“Ik ben maar met vijf mensen naar bed geweest in mijn leven, dus ik ben in vergelijking met heel wat anderen uit het wereldje best wel preuts. Maar het is iets waar ik trots op ben”, klinkt het in Cosmopolitan.

Sexy stoeipoes

Nochtans presenteert de Amerikaanse zich aan de wereld als een stoeipoes met een turbulent liefdesleven. Zo heeft ze al twee huwelijken achter de rug. Het eerste was met de 20 jaar oudere platenbaas Tommy Mottola tussen 1993 en 1998. De tweede keer was tussen 2008 en 2016 met comedian Nick Cannon, met wie ze de tweeling Moroccan en Monroe kreeg.

Daarna was ze ook kort verloofd met een Australische miljardair en tegenwoordig deelt ze de lakens met een 36-jarige achtergronddanser. Zelf spreekt ze over “een gevarieerd rijtje” van mannen die een rol hebben gespeeld in haar liefdesleven.

Het bericht Mariah Carey verklapt haar aantal bedpartners: “Ben best preuts” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels