HomeNieuwsEntertainmentDit zijn de beroemde ouders van Robin in ‘Stranger Things’

Dit zijn de beroemde ouders van Robin in ‘Stranger Things’

Wie al begonnen is aan het derde seizoen van ‘Stranger Things’, kon in de eerste aflevering kennismaken met een nieuw gezicht. Robin werkt samen met Steve Harrington in de ijsjeszaak van Hawkins’ winkelcentrum. We willen geen spoilers geven en zullen dus niet dieper ingaan op haar rol, maar wel op de actrice. Maak kennis met Maya Thurman-Hawke.

Uma Thurman en Ethan Hawke toen ze nog getrouwd waren. – AFP / L. Nicholson

Cinemaliefhebbers weten wellicht al hoe laat het is. Inderdaad, Maya aka Robin is de dochter van steracteurs Uma Thurman en Ethan Hawke. Die waren getrouwd van mei 1998 tot augustus 2005 en de intussen 21-jarige Maya werd twee maanden na het huwelijk geboren.

‘Little Women’

Maya Thurman-Hawke is geboren en getogen in New York, waar ze onder andere naar de privéschool St. Ann’s ging. Omdat haar ouders in het filmwereldje actief waren, wilde de 21-jarige oorspronkelijk liever iets anders doen. Al snel bleek echter dat haar passie bij het acteren lag en na een jaar aan de prestigieuze school Julliard besloot ze om definitief voor een acteercarrière te kiezen. Ze moest immers vier maanden naar Ierland voor de opnames van de BBC-reeks ‘Little Women’, waarin ze Jo March vertolkte. Later speelde ze mee in ‘Ladyworld’, nu dus in ‘Stranger Things’ – dat ze voor haar auditie nooit had gezien – en ook de toekomst ziet er veelbelovend uit. Deze zomer gaat ze bijvoorbeeld haar moeder achterna en speelt ze in ‘Once Upon a Time In Hollywood’ van Tarantino. Op Instagram, waar ze geïnteresseerden een blik in haar leven geeft, heeft de actrice intussen meer dan een miljoen volgers. Bovendien gebruiken ook haar beroemde ouders het sociale medium graag om hun fierheid te tonen. Hoe zou je zelf zijn.

Het bericht Dit zijn de beroemde ouders van Robin in ‘Stranger Things’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels