HomeNieuwsEntertainmentMargaux uit ‘De Bachelor’ onthult dat ze cosmetische ingreep heeft laten doen:...

Margaux uit ‘De Bachelor’ onthult dat ze cosmetische ingreep heeft laten doen: «Ben er zo blij mee!»

Margaux, die nog steeds in de running is om het hart van Fabrizio Tzinaridis te veroveren, heeft haar lippen onder handen laten nemen. Dat geeft ze toe op Instagram.

Margaux zit in ‘De Bachelor’ bij de laatste vier kandidates die de toekomstige partner van Fabrizio kunnen worden. Het ziet er echter niet zo goed uit voor haar nadat Fabrizio te horen kreeg wat ze over hem zei.

Vollere lippen

Tijdens een vragenuurtje op Instagram vroeg een volgers of ze botox of fillers heeft. De 21-jarige communicatiestudente antwoordde dat ze inderdaad sinds kort lipfillers heeft, een cosmetische ingreep waardoor je lippen er voller uitzien. «Yes! Mijn vrienden en familie wisten dat ik al lang struggles had met mijn lippen. Mijn broer kreeg ze wel en ik kreeg ze niet haha. Maar dus ja, ik heb mijn lippen laten doen begin dit jaar. Ben er zo blij mee en voel me ook beter in mijn vel zo», klinkt het.

Instagram Stories / @margaux.verbestel

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/margaux-uit-de-bachelor-onthult-dat-ze-cosmetische-ingreep-heeft-laten-doen-ben-er-zo-blij-mee

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels