HomeNieuwsEntertainmentMåneskin-bassiste daagt Instagram uit met tepelfoto: «Eindelijk ongecensureerd!»

Måneskin-bassiste daagt Instagram uit met tepelfoto: «Eindelijk ongecensureerd!»

Victoria De Angelis, de bassiste van de Italiaanse rockband Måneskin, heeft (opnieuw) de aandacht getrokken met een gedurfde foto. Haar volgers reageren verdeeld.

Sinds Måneskin het 65ste Eurovisiesongfestival won, is het aantal Instagramvolgers van Victoria De Angelis de hoogte in geschoten tot maar liefst 3,7 miljoen. Dat zou ook te maken kunnen hebben met het feit dat ze regelmatig gewaagde kiekjes van zichzelf deelt. Doorgaans censureert ze die foto’s wel door bijvoorbeeld een sterretje op haar borsten te fotoshoppen, maar op haar meest recente foto deed ze dat niet en is haar rechtertepel in beeld.

Gemengde reacties

Het kiekje lokte intussen al bijna 2.000 reacties uit, al zijn ze niet allemaal positief. «Oh mijn God, hoe kan iemand ZO mooi zijn?! Je lijkt wel een engel», « Heerlijk hoe ze de Instagramregels links laat liggen», «Dit is gewoonweg perfectie», «Eindelijk ongecensureerd!», en «Benieuwd hoe lang het duurt voor dit verwijderd wordt». Maar ook: «Is ze nu een pornoster of een muzikante?», «Hoe wanhopig voor aandacht ben jij zeg», en «Is dat echt nodig?», wordt er onder meer gereageerd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/maneskin-bassiste-daagt-instagram-uit-met-tepelfoto-eindelijk-ongecensureerd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels