Vind ons op

Zita

Entertainment

Mama maakt hilarische parodie op pikante selfie van Kendall Jenner: “Jij ziet er tenminste écht uit!” (foto)

Celeste Barber is haar naam. En de dame is razend populair op Instagram!

De dame heeft maar liefst 7.7 miljoen volgers op het populaire sociale netwerk. En misschien ken je ze nog uit één van onze eerdere artikels.

De comédienne én mama maakt er namelijk een heuse sport van om hilarische parodieën te maken op foto’s van bekende mensen. Deze keer is Kendall Jenner aan de beurt.

‘Tenminste écht!’

In ’t kader van Valentijnsdag plaatste Kendall Jenner een wel heel gewaagd prentje op Instagram. Daarop zien we de dame in piepkleine string en bijhorend bikinitopje haar ding doen. Er kwam echter kritiek op het bewuste plaatje, omdat Kendall zo een ‘onrealistisch lichaamsbeeld’ zou promoten.

Hoog tijd, zo vond Celeste, om met dat plaatje aan de slag te gaan. En hoewel ze het eigenlijk ‘om te lachen’ doet, zijn de volgers van Barber bloedserieus. “Jij ziet er tenminste écht uit”, staat er tussen de vele positieve reacties te lezen. “Ik weet dat het eigenlijk niet jouw bedoeling is, maar je staat écht goed met die bikini”, klinkt het verder nog. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen, denken we dan:

Foto: BELGA/AFP – Bron: Daily Star

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top