HomeNieuwsEntertainmentMadieke uit ‘De Bachelor’ verbaast volgers in bikini: "Natuurlijke schoonheid!" (foto)

Madieke uit ‘De Bachelor’ verbaast volgers in bikini: “Natuurlijke schoonheid!” (foto)

Madieke van de Bijl, die vorig jaar ‘De Bachelor’ won, krijgt heel wat complimenten op een bikinifoto die ze deelde. «Mooie vrouw», is de algemene teneur.

Herinner je je ‘De Bachelor’ nog? Daarin ging Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de liefde. Die vond hij uiteindelijk bij Madieke van de Bijl, al bleef Margaux door zijn hoofd spoken en kende hun liefdesavontuur al snel een einde. Ook met Margaux, overigens.

Droomleven

De 30-jarige blondine houdt van reizen en deelt regelmatig foto’s waarop ze poseert in exotische oorden. Onlangs postte ze nog een kiekje waarop ze in bikini van de zon geniet. «En plots leefde ze haar droomleven…», schrijft ze erbij.

Prachtdame

Haar volgers reageren vol bewondering op de kiekjes. «Knap!», «Ik vind jou echt een prachtdame… Natuurlijke schoonheid!», «Mooie vrouw», en «Ik wou dat ik daar ook was! Je lijkt altijd op vakantie te zijn. Ik ben een beetje jaloers», luidt het in de reacties.

Instagram Cz_iirLID8n


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/madieke-uit-de-bachelor-verbaast-volgers-bikini-natuurlijke-schoonheid-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels