HomeNieuwsEntertainmentKaren Damen breekt met echtgenoot: "Met pijn in het hart"

Karen Damen breekt met echtgenoot: “Met pijn in het hart”

Pijnlijk nieuws in medialand: ex-K3’tje Karen Damen en haar echtgenoot Antony Van der Wee gaan uit elkaar. Dat deelde ze mee op Instagram.

Zeventien jaar geleden begon het sprookje tussen Karen Damen en drummer Antony Van der Wee. Hun relatie kende in 2010 en 2016 een hoogtepunt, toen respectievelijk hun zoon Sky (13) geboren werd en ze elkaar het jawoord gaven. Jammer genoeg is er nu een einde gekomen aan hun jarenlange relatie.

Liefde en respect

De 49-jarige zangeres, die van 1998 tot 2016 lid was van de meidengroep K3, loste het jammerlijke nieuws op Instagram. «Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan. We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip», klinkt het.

Steunberichten

Haar volgers overladen haar met steun. «Loslaten is het moeilijkste wat er is… Denk aan jou en jullie», «Altijd wat droevig zo een nieuws. Maak er nog wat moois en respectvol van en wees lief voor elkaar, dan komt alles wel goed», en «Niet leuk maar soms moet het. Veeel warme knuffels», lezen we onder meer in de reacties.

Instagram C0LT0BAI9h6


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/karen-damen-breekt-met-echtgenoot-met-pijn-het-hart

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels