HomeNieuwsEntertainmentLost Frequencies: “Mijn leven is een beetje een grap”

Lost Frequencies: “Mijn leven is een beetje een grap”

De Belgische dj Lost Frequencies kijkt soms raar op van het leventje dat hij leidt. “Al dat overdreven gedoe, daar heb ik niets mee”, klinkt het.

De laatste jaren leefde Lost Frequencies op een sneltrein. Zijn hits maakten hem wereldwijd beroemd en daar hoort ook een aparte levensstijl bij. Al doen al die speciale voorzieningen en maatregelen hem soms de wenkbrauwen fronsen.

“Mijn leven is een beetje een grap, vind ik”, zegt Felix de Laet, de man achter de artiestennaam, aan de Britse Metro. “Niet de muziek die ik maak, maar het overdreven gedoe eromheen met al die securitymannen in clubs en zo. Daar heb ik helemaal niets mee.”

“Mijn grootste is een voorbeeld van hoe het niet moet”

Zo vind hij het heel belangrijk om in contact te blijven met zijn originele vrienden. “Mijn vrienden vinden het leuk dat ik de wereld overvlieg met mijn muziek, maar we hebben het meestal gewoon over alle andere dingen waar begin twintigers het over hebben.”

Ondanks het succes van zijn single ‘Are You With Me’, is De Laet er zelf niet helemaal tevreden mee. “De productie was een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet”, geeft hij toe. “Ik had niet meer dan een laptop en een koptelefoon toen ik het maakte en het was niet goed afgemixt. Tóch is het zo groot geworden. Dan zie je toch dat sfeer en melodie uiteindelijk belangrijker zijn dan techniek.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels