HomeNieuwsEntertainmentLisa uit ‘Love Island’ daagt Instagram uit met doorzichtige outfit: «Wow, zo...

Lisa uit ‘Love Island’ daagt Instagram uit met doorzichtige outfit: «Wow, zo sexy!» (foto)

Lisa Moerman heeft een foto gedeeld waarop ze poseert in een doorschijnende outfit. Haar volgers overladen haar met complimenten.

Lisa Moerman kennen we nog uit het tweede seizoen van ‘Love Island’. Het klikte aanvankelijk erg goed met Giuliano – ze hadden zelfs seks in de villa – maar uiteindelijk dumpte hij haar voor Feline. Recentelijk was Lisa nog een tijdje samen met acteur Axel Daeseleire, maar vorige maand liet ze weten dat ze een punt achter hun relatie heeft gezet.

Playboy

De 27-jarige West-Vlaamse brunette sierde twee jaar geleden de cover van het bekende naaktblad Playboy. Nu deelde ze op Instagram een gedurfde foto waarop ze flirt met de richtlijnen van Instagram. Het gebeurt soms dat het platform expliciete foto’s offline haalt, maar deze mag (voorlopig) blijven staan, tot grote opluchting van haar volgers. «Heel mooie foto van jou», «Godin», «Wat gaan alle kleuren prachtig samen!», «Schoonheid», en «Wow, zo sexy», lezen we onder meer in de reacties. Maar ook: «Nu heb ik die Playboy niet meer nodig», grapt iemand.


Lisa pronkte in 2020 op de cover van Playboy:


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/lisa-uit-love-island-daagt-instagram-uit-met-doorzichtige-outfit-wow-zo-sexy-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels