HomeNieuwsEntertainmentLil’ Kleine: “Mijn moeder heeft heel erge dingen gedaan”

Lil’ Kleine: “Mijn moeder heeft heel erge dingen gedaan”

Lil’ Kleine heeft openhartig over zijn verleden verteld in het programma ‘Waar is de Mol?’. Hoewel de Nederlandse zanger heel hecht is met zijn vader, heeft hij geen contact meer met zijn moeder. 

In het programma ‘Waar is de Mol?’ maakt presentator Johnny De Mol een reis met bekende Nederlanders om hen beter te leren kennen. Lil’ Kleine, zijn verloofde en zijn vader trokken naar Zanzibar en Tanzania. “Mijn succes heb ik aan mijn vader te danken, maar mijn moeder heeft heel erge dingen gedaan”, vertelt de zanger.

Moeizame band 

“De band met mijn moeder verliep stroef en heb ik op jonge leeftijd afgesloten”, gaat de twintiger verder. “Misschien ben ik daar hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij. Ze heeft heel erge dingen gedaan bij mij als kind. Die dingen doe je niet bij een kind, sowieso niet bij iemand, maar al helemaal niet bij je eigen kind.” Lil’ Kleine benadrukt dat hij zijn moeder wel de kans wil geven om een goede oma te zijn. “De kans om moeder voor mij te zijn, heeft ze voorgoed verkloot. Maar de kans om oma te zijn, is er zeker wanneer ik een kind krijg.”

Ontzettend dankbaar

Toen hij de vraag kreeg waarom zijn vader zo belangrijk voor hem is, barstte de rapper in tranen uit. “Hij is alles voor mij en heeft alles voor mij gedaan. Ik ben hem zo ontzettend dankbaar. Mijn leven staat in het teken van mijn vader, tot hij er niet meer is”, snikt de zanger. “Zonder mijn vader zou ik er denk ik niet meer zijn.”

Verloofd 

Intussen is Lil’ Kleine verloofd met zijn grote liefde Jamie. De twee leerden elkaar in Bali kennen en in augustus vroeg de zanger haar ten huwelijk. “Zij is de moeder van mijn kinderen die alle vaders geweldig gaan vinden”, vertelt hij fier. Het huwelijk staat gepland voor mei 2019.

Het bericht Lil’ Kleine: “Mijn moeder heeft heel erge dingen gedaan” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels