Vind ons op

Zita

Entertainment

Is Meghan Markle zwanger van een tweeling?

Dat Meghan Markle zwanger is, wisten we al langer dan vandaag. Maar nu wordt vermoed dat ze niet één, maar twee baby’s zou dragen. De klokkenluider? Gokweddenschappen.

Meghan Markle en Prins Harry verwachten in het voorjaar van 2019 een kindje. Dat is zeker. Maar het zou zomaar eens kunnen dat de 37-jarige hertogin van Sussex straks meerdere kinderen ter wereld brengt. Op verschillende websites kan je immers geld inzetten op de Britse royals en hun toekomstige baby’s. Zo kan je gokken op de naam en de haarkleur van het kindje, maar ook op het aantal kinderen in de buik van Meghan.

Abnormaal gokgedrag

De laatste tijd wordt er verdacht veel gespeculeerd op een tweeling, in die mate zelfs dat gokbedrijf Paddy Power zich genoodzaakt voelde om de weddenschap stop te zetten. Zij verdenken een vertrouweling van het koninklijke koppel ervan informatie gelekt te hebben. “Door de enorme bedragen die werden ingezet, zijn wij gestopt met de weddenschap over een eventuele tweeling voor Meghan Markle. Er waren abnormaal veel inzetten op de tweeling, wat ons dwong om meer bieders te weigeren. Wij vermoeden dat een insider iets heeft verklapt. De gokkers weten dus waarschijnlijk meer dan wij”, klinkt het.

De weddenschappen rond de naam en de haarkleur van het kind gaan gewoon door. Momenteel scoren Diana en Arthur het hoogst. Qua haarkleur gaan de meesten ervan uit dat het kindje zwart of bruin haar zal hebben. Op de derde plaats volgt ros haar.

Het bericht Is Meghan Markle zwanger van een tweeling? verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top