HomeNieuwsEntertainmentLiefdessprookje van Channing Tatum en Jenna Dewan ligt aan diggelen

Liefdessprookje van Channing Tatum en Jenna Dewan ligt aan diggelen

Step Up-koppel Channing Tatum en Jenna Dewan hebben op sociale media aangekondigd dat ze na 9 jaar huwelijk gaan scheiden. Over de precieze oorzaak van de breuk is niets bekend. 

In een bericht op Instagram laten de twee weten dat ze na een liefdevolle relatie van 11 jaar, nu besloten hebben om er een punt achter te zetten. “We zijn jaren geleden voor elkaar gevallen, en er is niets veranderd aan hoeveel we van elkaar houden. Maar de liefde is een prachtig avontuur waarin we momenteel verschillende wegen inslaan.” De acteurs leerden elkaar kennen in 2006 op de set van de dansfilm ‘Step Up’.

Ongeloof 

Hoewel hun fans het nieuws van de breuk maar moeilijk kunnen geloven, waren er al langer geruchten dat hun huwelijk door een moeilijke periode ging. Zo waren Tatum en Dewan al een ruime tijd niet meer samen gezien op de rode loper en op sociale media kregen fans geen kiekjes meer te zien van de twee.

Oorzaak

De acteurs waren een geliefd koppel in Hollywood, dus waar het exact is misgegaan kan niemand zeggen. Opvallend is dat Channing Tatum de laatste jaren meer en meer zijn rol als ‘Golden Boy’ op het witte doek aan het waarmaken is. Dit jaar speelt hij mee in maar liefst vier films. Zijn afwezigheid en de stress van een kind opvoeden zouden het huwelijk hebben doen stranden, vertelt een anonieme bron.

Het bericht Liefdessprookje van Channing Tatum en Jenna Dewan ligt aan diggelen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels