HomeNieuwsEntertainmentLichaam van vermiste Kennedy-telg gevonden

Lichaam van vermiste Kennedy-telg gevonden

Reddingswerkers hebben na dagenlang zoeken het levenloze lichaam gevonden van de kleindochter van de Amerikaanse senator Robert F. Kennedy. Maeve Kennedy McKean raakte donderdag bij een kano-ongeval vermist. Van haar achtjarige zoon Gideon is er voorlopig nog geen spoor. 

De McKeans, die deel uitmaken van de legendarische Kennedy-familie, waren wegens de uitbraak van het coronavirus vanuit de Amerikaanse hoofdstad Washington naar hun familiehuis aan de Chesapeake Bay afgereisd. De kinderen hebben er meer plaats om te spelen.

Bal

Moeder en zoon kropen donderdag in een kano, om een bal uit het water te halen, maar ze keerden nooit meer terug. Dit weekend was er al geen hoop meer dat ze nog zouden leven. Maeve werd op enkele kilometers van waar ze verdween in het water teruggevonden.

Vloek

Het gaat om de zoveelste tragische gebeurtenis voor de Kennedy-clan. Grootvader Robert «Bobby» Kennedy (1925-1968) werd bij een verkiezingsmeeting neergeschoten, vijf jaar na zijn broer John. In juli 1999 stierven diens zoon John F. Kennedy Junior, zijn echtgenote Carolyn Bessette-Kennedy en haar zus Lauren Bessette bij een vliegtuigongeval.

Het bericht Lichaam van vermiste Kennedy-telg gevonden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels