HomeNieuwsEntertainmentLesley-Ann Poppe lokt reacties uit met tepelpiercings: «Ze zitten scheef!» (foto)

Lesley-Ann Poppe lokt reacties uit met tepelpiercings: «Ze zitten scheef!» (foto)

Lesley-Ann Poppe heeft een foto gedeeld waarop haar tepelpiercings zichtbaar zijn, en opnieuw komt er kritiek op.

Lesley-Ann Poppe vertoeft momenteel in Parijs. Daar «flaneerde» ze onder meer door de Avenue Montaigne, een chique winkelstraat in het 8e arrondissement van de Franse hoofdstad. De 43-jarige zakenvrouw deelde een kiekje ervan op Instagram. «Wat zie je er goed uit!», «Een wondermooie vrouw», en «Staat je goed», wordt er gereageerd. Enkele volgers focusten dan toch weer op haar tepelpiercings. «De piercings zijn prachtig, Lesley!», en «Ik zie je piercings, maar ze zitten scheef», lezen we ook.

Vrouwonvriendelijk

Eerder liet Lesley-Ann Poppe weten dat ze de kritiek op haar tepelpiercings beu is. «Voor mij zijn die piercings vergelijkbaar met mijn oorbellen of navelpiercing. Het zijn evengoed juwelen. Komaan zeg. Ik vind het trouwens ook heel vrouwonvriendelijk dat ik daar zo’n commentaar op krijg. Mocht ik een man zijn, er zou geen haan naar kraaien. En die zou dan nog in bloot bovenlijf rondlopen», vertelde ze in TV Familie.

Instagram ChcEPmPD7N8


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/lesley-ann-poppe-lokt-reacties-uit-met-tepelpiercings-ze-zitten-scheef-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels