Vind ons op

Zita

Entertainment

Leef je uit in de eerste ‘Harry Potter’-escaperoom van ons land

Avada Kedavra! Wie er altijd al van heeft gedroomd om te studeren aan het illustere Zweinstein, kan vanaf nu zijn hart ophalen in de Escape House in Leuven. Het verhaal: Voldemort keert terug uit de doden en jij en je collega-tovenaarsleerlingen moeten hem binnen de tijd zien te verslaan.

In Leuven zit het Escape House gevestigd. Je kunt daar kiezen uit een aantal spannende kamers, waaronder nu dus ook een ‘Harry Potter’-ruimte. “Vraag jij je altijd al af hoe het zou zijn om aan Zweinstein te studeren? Om het gevecht aan te gaan met Voldemort en zijn Dooddoeners? Om Dementors te verjagen met je Patronusspreuk? Dan kan je de wereld der magie nu bij ons ervaren”, teasen ze op hun sociale media.

In de escaperoom word je gezien als een nieuwe leerling op de mysterieuze School of Magic. Geruchten doen de ronde dat het grote kwaad is teruggekeerd en het herhalen van een spreuk lokt een verwoede kreet uit.

Gruzielementen

Je hoort geschreeuw vanuit een donkere gang. Alle instructeurs en studenten zijn in een vreemde ban geraakt. Jij en je team zijn de enigen die er niet bij betrokken zijn. Aan jullie de taak het probleem op te lossen. Je moet net als Harry indertijd op zoek gaan naar stukjes van zijn ziel om hem zo te overmeesteren.

De escaperoom is geschikt voor twee tot zeven spelers en mag je maximaal een uur vergen.

Het bericht Leef je uit in de eerste ‘Harry Potter’-escaperoom van ons land verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top