HomeNieuwsEntertainmentSupermodel Refaeli veroordeeld tot werkstraf en boete

Supermodel Refaeli veroordeeld tot werkstraf en boete

Een rechtbank in Tel Aviv heeft het Israëlische supermodel Bar Refaeli vandaag veroordeeld tot een werkstraf van negen maanden en een boete van meer dan 600.000 euro in een zaak rond fiscale fraude. In juli was ze in die zaak schuldig bevonden.

De 35-jarige Refaeli werd op 20 juli schuldig bevonden voor het afleggen van valse verklaringen over haar verblijfperiodes in het buitenland om belastingen in Israël te ontwijken. Het model zei dat ze in de jaren 2009 en 2012 niet overwegend in Israël woonde, maar de rechtbank oordeelde anders. Haar moeder registreerde ten onrechte de appartementen van haar dochter onder verschillende namen.

Ook moeder veroordeeld

Refaeli en haar moeder bereikten eerder een akkoord met het parket waarbij Refaeli accepteerde een taakstraf van negen maanden te volbrengen, en een boete van 2,5 miljoen sjekel (640.000 euro) te betalen plus nog eens achterstallige belastingen. Dat akkoord werd vandaag door een rechtbank in Tel Aviv goedgekeurd. Haar moeder, Tzipi Refaeli, werd veroordeeld tot 16 maanden gevangenisstraf en een boete van 2,5 miljoen sjekel.

Bar Refaeli zal op 21 september starten met haar werkstraf, na het Joods Nieuwjaar.
Refaeli brak in 2007 door toen ze de eerste Israëlische model was dat de cover van het tijdschrift Sports Illustrated sierde. Ze staat ook bekend om haar relatie met de Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio. Het echtpaar scheidde in 2011. Ze was verder copresentator van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv.

Het bericht Supermodel Refaeli veroordeeld tot werkstraf en boete verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels