HomeNieuwsEntertainmentLaura uit ‘Blind Getrouwd’ viert verjaardag met bikinifoto in wellness: «Net wat...

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ viert verjaardag met bikinifoto in wellness: «Net wat ik nodig had»

Laura Lieckens, die vorig jaar meedeed aan ‘Blind Getrouwd’, heeft van haar vriend een wellness cadeau gekregen. Ze deelde een leuke foto van het gezellige moment.

Met Sonny lukte het niet in ‘Blind Getrouwd’, maar afgelopen zomer vond Laura Lieckens de liefde bij haar elektricien, de 29-jarige Yorben. Die vergat haar verjaardag absoluut niet en regelde een wellness voor hun tweetjes in Nooz.

Aanrader

De 29-jarige interieurarchitecte deelde een foto waarop ze duidelijk geniet. «Mijn verjaardag vieren: 100 procent genieten en even alles laten bezinken. Net wat ik nodig had. En wat een zalig wellness hotel, een echte aanrader! Thx baby voor de cadeau», schrijft ze erbij op Instagram.

Complimenten

Haar volgers overladen haar met felicitaties én complimenten. «Gelukkige verjaardag! Geniet ervan, Laura», «Zo knap en sexy», en «Wow, mooi hoor», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/laura-uit-blind-getrouwd-viert-verjaardag-met-bikinifoto-wellness-net-wat-ik-nodig-had

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels